Heb je geen zin om zelf een tegelzetter te zoeken? Heb je leverancier en plaatser liever onder een dak? Tegelfactory biedt ook plaatsingsdienst aan.

Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring, werken netjes, nauwkeurig en met respect voor je woning. Vooraf nemen we de tijd om de mooiste verdeling te bepalen. Waar beginnen we met een hele tegel? We streven naar zo min mogelijk kleine randjes en zo veel mogelijk hele tegels te zien. Plinten worden op buitenhoeken waar mogelijk in verstek gezaagd en geplaatst.
Het plaatsen zelf doen we met materialen van hoge kwaliteit en precisie gaat boven snelheid.
Je zult dan ook nog jaren plezier hebben van je tegels als deze door ons geplaatst zijn!

Moeten er naast tegelwerken nog bijkomende werken uitgevoerd worden? Soms kunnen we deze ook voor je uitvoeren en anders helpen we je graag met één van de vele partners waar we mee samenwerken.

Geen tegelproject is hetzelfde en het nakomen van afspraken vinden wij belangrijk, zowel naar prijzen als planning. We maken daarom vooraf graag een vrijblijvende en duidelijke offerte voor jouw tegelproject.

Ga je renoveren en is je woning ouder als 10 jaar, dan betaal je voor zowel de tegels als de plaatsing maar 6% in plaats van 21% BTW.