Uw badkamer groot of klein, is naast tegels nog steeds onze specialiteit. Als meewerkend zaakvoerders voeren wij alle werken binnen de muren van uw badkamer met de grootste zorg voor u uit. Ontwerp op maat en eerlijk advies is een veel gewaardeerd onderdeel van onze service. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering heeft u één contactpersoon, dit kenmerkt onze persoonlijke aanpak en ondersteund de efficiënte uitvoering.

De eerste stap naar een nieuwe badkamer

Wanneer u aan een nieuwe badkamer toe bent komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om uw plannen en wensen te bespreken. Terplekke meten we de ruimte nauwkeurig op en kijken met ons technisch en creatief oog wat de mogelijkheden zijn. Voor dit gesprek komen wij naar u toe wanneer het u uitkomt, zelfs ’s avonds.
Op basis van uw wensen en de ruimtelijke mogelijkheden maken we een ontwerp op maat. Deze presenteren we aan u met realistische 3D beelden en sfeerimpressies. Zo krijgt u een goede indruk van uw nieuwe badkamer. Gelijktijdig ontvangt u een eerste gedetailleerde en vrijblijvende offerte. Zo weet u direct wat u nieuwe badkamer kost en leggen we een basis om mee verder te werken.

Keuzes maken

In de ruime toonzalen van onze partners waar u altijd welkom bent vind u steeds een actueel aanbod van tijdloze klassiekers tot de laatste trends en nieuwigheden. Ook maatwerk behoort bij ons tot de mogelijkheden! Als u het moeilijk vindt om keuzes te maken begeleiden wij u met plezier bij de toonzaalbezoeken om u te adviseren over kleuren, vormen en afwerkingen.

Aan de slag

Nadat al uw keuzes gemaakt en bekend zijn, maken we een definitieve offerte voor u. Na uw goedkeuring hiervan maken we samen met u een planning op voor de aanvang en duur van de werken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Tijdens de werken, die we met de grootste zorg en oog voor detail uitvoeren houden we de voortgang en uitvoering nauwkeurig in het oog. Wij hechten, net als u, waarde aan een schone nette werkplek en zullen uw woning dan ook met respect en zorg behandelen.

Een greep uit onze eerder gerealiseerde projecten