Tegel Factory begon een paar jaar geleden bij Aska Workx, Alexander en Janneke. Al lange tijd verkopen en realiseren wij de mooiste badkamers als totaalconcept waarbij de klant volledig ontzorgd wordt. We genieten ervan om een badkamer aan te bieden en te realiseren die perfect aansluit op de wensen van de klant en dit in zowel ontwerp als materiaal gebruik.
In de loop der jaren werd de liefde voor tegels steeds groter. Het is uiteindelijk het meest definitieve en sfeer bepalende element in de badkamer. Het helpen met tegels kiezen bij onze klanten is wat ons enthousiast maakt en waar wij een smile van op ons gezicht krijgen.

Wij ervaren dat je geen duizenden tegels nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Een overzichtelijke collectie met mooie basistegels en voldoende mogelijkheden om accenten aan te brengen is voldoende.
Wij vinden het wel essentieel om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klant. Als we deze goed begrijpen kunnen we onze inzichten in kleur en afwerking toepassen in een goed en eerlijk advies en kunnen we uit het grote tegel “bos” de juiste “boom” er voor iedere klant uithalen en aanbieden.

In de afgelopen jaren hebben onze klanten al regelmatig tegels gekozen vanaf enkele losse tegels die we na een eerste verkennend gesprek meebrachten aan huis.
Het fijne hieraan is vooral de losse presentatie: meerdere tegels naast elkaar kunnen houden en te kunnen vergelijken in de realistische lichtinval. In een toonzaal zitten tegels vaak vast in tegelkasten die ver uit elkaar staan en maar op één manier belicht worden. De keuze zou dan thuis toch tegen kunnen vallen. Deze teleurstelling sluiten wij met de losse en mobiele presentatie aan huis uit.

Na ons eerste bezoek aan een grote tegelbeurs besloten we ons meer op de tegels te focussen en de mogelijkheid om tegels thuis te kunnen kiezen professioneler aan te pakken.
Met een collectie van ruim 300 tegels op losse panelen kunnen we op elke gewenste locatie komen om tegels te kiezen. Aan huis waar gerenoveerd word, in de nieuwbouw, in de toonzaal waar de keuken of het sanitair gekozen wordt…
Daarnaast zal onze collectie ook zichtbaar zijn in onze webshop. Zo kan je thuis alvast ideeën opdoen en je smaak met die van je partner afstemmen. Maar ook bij ons in ons sfeervolle magazijn kun je tegels komen kiezen. Van alle tegels hebben we losse stalen die je desgewenst mee naar huis mag nemen om thuis nog eens op je gemak te bekijken of je twijfels met je familie of vrienden te bespreken.

Tegel Factory is ontstaan uit liefde voor tegels, kleuren en interieur en “er iets moois van willen maken” zowel in de verkoop als bij de uitvoering. Ons doel is met onze tegels en diensten een smile op jouw gezicht te krijgen.